Cuplul de foc pleacă în luna de miere la Paris şi Veneţia

Cuplul de foc pleacă în luna de miere la Paris şi Veneţia
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* De ieri, locotenentul Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al I.S.U. Galaţi, vede Parisul împreună cu mireasa lui, Elena *

„Suntem colegi în cadrul I.S.U., iar de acum eu şi Elena suntem şi colegi de cameră”, râde Eugen. Pe 7 iunie, în Grădina Botanică din Galaţi, cuplul a spus da, alături de naşi şi prieteni, pentru ca apoi nunta să se mute la biserica Precista.

Fericit nevoie mare, locotenentul Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Situaţiilor de Urgenţă Galaţi, nu mai vesteşte incendii, descarcerării şi alte tragedii. De data aceasta, cu un picior pe graniţă, Eugen se pregăteşte de luna de miere pe care o va petrece, timp de 14 zile, în romanticele oraşe Paris şi Veneţia, alături de frumoasa lui Elena.

Pentru că Eugen Chiriţă răspunde la telefon şi este doldora de informaţii, fie noapte, fie zi, pentru că în decursul anilor a ştiut să fie pe cât de bun profesionist, pe atât de bun prieten, „Viaţa liberă” le urează lui şi Elenei sale casă de piatră şi un trai încântător!

Citit 1597 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.