Fiul care şi-a batjocorit mama

Fiul care şi-a batjocorit mama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* La Pechea: fiul şi-a omorât mama, după ce a încercat să o violeze * Bărbatul făcuse deja patru ani de închisoare, pentru aceeaşi agresiune asupra celei care i-a dat viaţă *

Monstru cu chip de om! Beat fiind, un pechean de 38 de ani a vrut sâmbătă noaptea să îşi violeze mama. Pentru că femeia de 74 de ani nu a vrut să se lase batjocorită, fiul a bătut-o cu bestialitate până a omorât-o.

Şi Poliţia, şi sătenii ştiau că Relu Mârza este pus pe rele, mai ales că singura ocupaţie a bărbatului era băutura. În ultimul timp însă, omul fusese plecat din Pechea, iar mama lui părea ferită de cruntele bătăi administrate de propriul copil.

Violurile şi bătăile se ţineau lanţ

Despre familia Mârza, sătenii ştiau dintotdeauna că este una în care scandalurile se ţineau lanţ. „În ultimul timp, cât a lipsit băiatul de acasă, lucrurile erau bune. Dar când venea, vecinii ştiau că îşi bate mama. Prin sat umblă vorba că el oricum a violat-o”, spune şi Iancu Boldea, primarul comunei.

Într-adevăr, isprăvile lui Relu nu prevesteau decât lucruri cumplite: omul ispăşise patru ani de închisoare, între 2000 şi 2004, exact pentru monstruozitatea de a-şi fi violat propria mamă.

Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Galaţi, explică: „În noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 1,00, dispeceratul 112 a fost sesizat de Nicuşor C., din comuna Pechea, judeţul Galaţi, în legătură cu faptul că localnica Ancuţa M., de 74 ani, a fost găsită decedată la domiciliu, prezentând urme de violenţă la nivelul capului. La necropsie s-a stabilit că moartea femeii a fost violentă şi s-a datorat asfixiei mecanice prin mecanism mixt – compresie toraco-abdominală şi sufocare cu mâinile”.

Omorâtă în bătaie

Poliţişti judiciarişti, coordonaţi de un procuror criminalist, au stabilit că Ancuţa Mârza locuia împreună cu fiul ei, Relu Mârza, de 38 ani, cu antecedente. În fatidica noapte de iunie, Relu s-a îmbătat, cei doi începând să se certe. Scandalul a culminat în momentul în care Relu a luat-o la pumni pe bătrâna lui mamă, provocându-i leziuni care au dus la moartea femeii.

La audieri, fiul ucigaş a declarat că a vrut să întreţină raport sexual cu mama sa, dar că femeia s-a opus şi a început să ţipe, iar el a lovit-o pentru a o face să tacă.

Suspectul a fost reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere pe o perioadă de 24 ore, urmând ca apoi să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru tentativă de viol şi omor.

Rămâne în arest

„Mandatul de arestare a fost emis, iar Relu va rămâne în arestul Poliţiei Galaţi. Bărbatul a mai fost condamnat, între anii 2000 şi 2004, tot pentru faptul că îşi violase mama. După ce a ieşit din închisoare, el a mai muncit un timp prin diverse localităţi din ţară”, declară Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al Poliţiei gălăţene.

Intrată în rândul localităţilor ale căror drame cutremurătoare îngrozesc o ţară întreagă, Pechea numără o bestie mai puţin, dar şi un suflet nevinovat dus nemeritat către îngeri.

Citit 1268 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.