Unde apelăm pentru a scăpa de câinii fără stăpân

Unde apelăm pentru a scăpa de câinii fără stăpân
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Cu toate că, potrivit directorului Ecosal, Ionuţ Pucheanu, padocul de pe strada Zimbrului este aproape plin, Serviciul de ecarisaj încă mai strânge câini fără stăpân la sesizări punctuale. Gălăţenii care vor să scape de maidanezii care îi deranjează sau, cel puţin, să simtă că li se aude păsul de către cei responsabili cu strângerea câinilor de pe străzi, au două opţiuni, potrivit şefului Ecosal, pe site sau telefonic.

„Recent ne-am schimbat site-ul şi avem posibilitatea să primim mesajele gălăţenilor direct acolo, indiferent dacă ţine de salubrizare, ecarisaj sau străzi. La „contact”, aceştia găsesc un formular în variantă electronică, care, dacă este completat cu doleanţele sau reclamaţiile lor, va ajunge cu siguranţă la noi. Tot pe site, găsesc şi două numere de telefon la care pot face sesizări”, ne-a explicat directorul Ecosal, Ionuţ Pucheanu.

Aşadar, pe lângă sesizările făcute pe site, gălăţenii pot suna la Serviciul Public pentru gestionarea câinilor fără stăpân, de luni până vineri, de la 06,00 la 20,00, şi în zilele de sâmbătă şi duminică, între orele 06,00 şi 14,00, la numărul de telefon 0336-100-171(UPC), dar şi apelând la numărul TELVERDE 0800800329 (apel gratuit din reţelele fixe locale) şi apăsând tasta 3.

Citit 15539 ori Ultima modificare Vineri, 17 Iulie 2015 17:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.