Cu maşina neînmatriculată, spre o vânătoare ilegală

Cu maşina neînmatriculată, spre o vânătoare ilegală
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Un echipaj al Poliţiei de Frontieră din cadrul Sectorului Folteşti a oprit în trafic, pentru control, pe raza localităţii Scânteieşti, un autoturism marca Volskwagen Passat, condus de cetăţeanul român N. C., în vârstă de 61 de ani, domiciliat în municipiul Galaţi.

"În urma efectuării verificărilor specifice în bazele de date, s-a constatat că plăcuţele de înmatriculare aplicate pe autoturism nu sunt atribuite niciunui autovehicul, iar autoturismul respectiv nu este înmatriculat. Întrebat despre provenienţa plăcuţelor de înmatriculare, bărbatul a declarat că le-a găsit în curtea unui prieten, le-a luat şi le-a aplicat pe autoturismul căruia îi expirase numerele de înmatriculare provizorii şi nu reuşise să-l înmatriculeze", ne-a explicat Ion Irimia, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Galaţi.

La controlul efectuat asupra autoturismului, poliţiştii de frontieră au descoperit pe bancheta din spate o armă de vânătoare montată şi cinci cartuşe de vânătoare calibru 12 mm, despre care bărbatul a declarat că este a lui şi intenţiona să o folosească pe unul din terenurile agricole de pe raza comunei Scânteieşti, unde este administrator.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal.

Citit 1060 ori Ultima modificare Joi, 27 August 2015 16:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.