VIDEO/ Brăileni prinşi la furat de motorină în zona ANL-urilor din Micro 13

VIDEO/ Brăileni prinşi la furat de motorină în zona ANL-urilor din Micro 13
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Patrula de Intervenţie Rapidă din cadrul Poliţiei Locale Galaţi, în timp ce se afla în zona blocurilor ANL din Micro 13, a observat că doi indivizi sustrăgeau combustibil din rezervorul unui autotren. Poliţiştii locali au procedat la prinderea, imobilizarea şi identificarea lor, stabilind că aceştia sunt G. C. I., în vârstă de 23 de ani, şi G. I. A., de 18 ani, ambii din oraşul Ianca, judeţul Brăila. „În zona autotrenului, s-a găsit un bidon din material plastic de circa 20 de litri, iar în rezervorul deschis prin forţare se găsea un furtun din cauciuc transparent cu lungimea de aproximativ 1,5 metri, în timp ce pe sol se cunoşteau pete de combustibil. În baza celor declarate de cei doi şi a verificărilor efectuate în teren, au mai fost identificaţi C. A., de 20 de ani, şi Ş. N., de 31 de ani, ambii din Ianca, care erau cu un autoturism înmatriculat în Spania şi care au recunoscut că au venit cu toţii în municipiul Galaţi să sustragă motorină", ne-a declarta Aurelia Matei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi.

Poliţiştii au identificat şi partea vătămată, care a fost anunţată despre incident şi i s-a pus în vedere să-şi asigure rezervorul autotrenului.

Au fost întocmite actele procedurale, care împreună cu persoanele în cauză şi obiectele corp delict au fost predate Secţiei 4 Poliţie, în vederea continuării cercetărilor.

Citit 2711 ori Ultima modificare Joi, 27 August 2015 15:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.