Patru persoane au ajuns la SPITAL, după ce au fost RĂNITE în ACCIDENTE RUTIERE

Patru persoane au ajuns la SPITAL, după ce au fost RĂNITE în ACCIDENTE RUTIERE
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Patru gălăţeni au fost transportaţi la spital după ce au fost răniţi în accidente rutiere pe cuprinsul judeţului nostru. Conform purtătorului de cuvânt al Poliţiei Rutiere Galaţi, inspectorul Iulian Matei, cele patru persoane au fost rănite în urma producerii, în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, a trei accidente rutiere. „Unul dintre accidente a avut loc pe raza localităţii Munteni. Aici, o şoferiţă de 24 de ani, care conducea o autoutilitară, nu a acordat prioritate unui moped, condus de un bărbat de 25 de ani, care venea din partea dreaptă. În urma impactului, bărbatul de 25 de ani a fost rănit”, ne-a explicat Iulian Matei.

Un alt incident a avut loc pe DN 26, pe raza localităţii Ijdileni. De data aceasta a fost vorba despre un bărbat de 30 de ani, aflat la volanul unui autoturism marca Matiz,  care a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens şi apoi a ajuns cu maşina într-un stâlp. În urma impactului, atât şoferul, cât şi un pasager, în vârstă de 32 de ani, au fost răniţi.

Cel de-al treilea incident a avut loc în Galaţi, la intersecţia străzilor Nicolae Alexandrescu cu Basarabiei (foto). „Un autoturism marca Audi, condus de un bărbat de 61 de ani, care circula pe strada Nicolae Alexandrescu, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, marca Dacia, care circula pe strada Basarabiei. În urma impactului, o femeie de 63 de ani, pasageră în autoturismul Dacia, a fost rănită”, a completat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Galaţi.

În toate cele trei cazuri, poliţiştii gălăţeni au întocmit dosare penale pe numele şoferilor vinovaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. 

Sursa foto: GSDG

Citit 1747 ori Ultima modificare Duminică, 11 Octombrie 2015 18:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.