Peşte, carne şi alcool, CONFISCATE într-o piaţă din Galaţi

Peşte, carne şi alcool, CONFISCATE într-o piaţă din Galaţi
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Control Activităţi Comerciale şi Evidenţa Persoanelor au făcut verificări la comercianţii din Piaţa Calea Basarabiei. În urma acţiunii, angajaţii Poliţiei Locale Galaţi au confiscat 149 de kilograme de peşte, 90 de kilograme de carne şi 50 de sticle cu băuturi alcoolice.

Comercianţii asupra cărora s-au găsit mărfurile confiscate au fost sancţionaţi, în conformitate cu prevederile Legii 12/1990, pentru efectuarea de activităţi de comerţ cu bunuri a căror provenienţă nu este dovedită în condiţiile legii (lipsa documentelor de provenienţă şi de calitate a mărfii) şi desfăşurarea de activităţi comerciale în locuri improprii sau în alte spaţii decât cele special amenajate.

Marfa confiscată a fost predată pe bază de proces verbal Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor.

"Nu este prima acţiune mai amplă, de acest fel, pe care o întreprindem în Piaţa Calea Basarabiei, însă este prima în care confiscăm o cantitate atât de mare de produse perisabile. La astfel de verificări, ne autosesizăm, dar, totodată, răspundem la solicitările unor gălăţeni, care reclamă că, de multe ori, au cumpărat produse alterate sau au fost înşelaţi la cântar", ne-a declarat Mihai Manoliu, directorul general al Poliţiei Locale Galaţi.

Citit 1978 ori Ultima modificare Marți, 13 Octombrie 2015 18:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.