PROGNOZA METEO/ Cum va fi VREMEA la Galaţi până pe 8 noiembrie
Foto: Foto: Fani Simion, Panoramio.com

PROGNOZA METEO/ Cum va fi VREMEA la Galaţi până pe 8 noiembrie
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Administrația Națională de Meteorologie a publicat o estimare a evoluţiei valorilor termice şi a precipitaţiilor în intervalul 26 octombrie - 8 noiembrie 2015. Astfel, în majoritatea zonelor vremea va continua să se răcească la finalul acestei luni, pentru ca la începutul lunii noiembrie probabilitatea pentru ploi să fie tot mai mare.

La începutul intervalului media maximelor va fi de 14 grade, iar a minimelor de 4-5 grade, apoi va fi, în general, în scădere, astfel că pe întreaga perioadă de prognoză maximele vor avea în medie între 9 şi 13 grade, iar minimele între 1 şi 3 grade.

Probabilitatea pentru ploi slabe şi pe arii restrânse va fi mai mare în ultimele zile ale intervalului de prognoză. Vor fi condiţii de ceaţă.

Marţi, răcire uşoară

Din punct de vedere meteorologic, ziua de marţi va fi relativ frumoasă, dar puţin mai rece, în special dimineaţa. Cerul va fi senin, cu şanse zero de precipitaţii, în timp ce vântul va sufla slab, cu o viteză maximă de 10 kilometri pe oră.

Temperatura maximă a zilei va fi de aproximativ 12 grade Celsius, iar minima pe timpul nopţii va coborî până la valoarea de 3 grade Celsius.

Citit 2454 ori Ultima modificare Luni, 26 Octombrie 2015 15:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.