ATENŢIE unde vă lăsaţi bicicletele! HOŢII bat kilometri întregi ca să le fure

ATENŢIE unde vă lăsaţi bicicletele! HOŢII bat kilometri întregi ca să le fure
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Doi tineri din Nicoreşti au încheiat la poliţie o "excursie" pe care au făcut-o într-o noapte, la Tecuci, cu scopuri nu prea ortodoxe. Cei doi, cu vârste de 17 şi respectiv 21 de ani, au luat la rând mai multe scări de bloc din municipiu, până când au găsit lucrul pentru care veniseră expres din satul lor: o bicicletă pe care să o fure şi pe care mai apoi să o vândă. După câteva încercări eşuate, au găsit bicicleta, tocmai la etajul al patrulea al unui bloc de pe strada Alecu Russo. Au distrus sistemul cu care aceasta fusese asigurată de proprietar şi au plecat cu ea, numai că pe drum s-au întâlnit cu jandarmii.

"Un echipaj care asigura măsuri de ordine şi siguranţă publică pe raza municipiului Tecuci a observat doi bărbăţi care au încercat să se facă nevăzuţi printre imobilele din zonă, moment în care jandarmii i-au interceptat şi oprit. Aceştia nu au putut justifica provenienţa bicicletei cu care se deplasau", a precizat pltr. maj. Cătălin Bădin, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Galaţi.

Astfel, întreaga istorie a călătoriei celor doi tineri din Nicoreşti a ieşit la iveală, recunoaşterea deschizându-le drumul către un dosar penal pentru furt calificat.

Citit 1318 ori Ultima modificare Miercuri, 28 Octombrie 2015 20:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.