Mai multe transporturi de ţigări de CONTRABANDĂ, deturnate în aceeaşi zi la Galaţi

Mai multe transporturi de ţigări de CONTRABANDĂ, deturnate în aceeaşi zi la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Peste 1.400 de pachete de ţigări timbrate în Republica Moldova şi aduse ilegal în România au fost confiscate, într-o singură zi, pe raza judeţului Galaţi. Două dintre capturi au fost făcute în municipiul Galaţi, de poliţiştii Secţiei 5, care au oprit în trafic două maşini ale unor basarabeni, ce s-au dovedit a fi mici depozite ambulante de tutun.

Prima maşină a fost cea condusă de un tânăr de 29 de ani, din Republica Moldova. În autoturismul în care bărbatul se mai afla cu o conaţională, poliţiştii au găsit, la verificări, 210 pachete de ţigări ascunse în roata de rezervă.

O captură de trei ori mai mare avea să iasă la iveală câteva ore mai târziu, când un echipaj al Secţiei 5 a numărat nu mai puţin de 787 de pachete de ţigări, în maşina cu care trei basarabeni tocmai intraseră în Galaţi.

O a treia cantitate de tutun a fost găsită într-un magazin din Măstăcani, unde patronul avea 444 de pachete, adunate de la moldoveni, pe care intenţiona să le vândă localnicilor amatori de tutun ieftin. Întreaga cantitate de ţigări a fost confiscată de poliţişti, în toate cele trei cazuri fiind întocmite dosare penale pentru contrabandă.

Citit 1575 ori Ultima modificare Vineri, 30 Octombrie 2015 20:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.