Gălăţeanca Cristina Vasopol, ALEGEREA Loredanei la VOCEA ROMÂNIEI
Foto: PRO TV

Gălăţeanca Cristina Vasopol, ALEGEREA Loredanei la VOCEA ROMÂNIEI
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Cu o interpretare live senzaţională a melodiei „Ană, zorile se varsă”, Cristina Vasopol, artistă la Teatrul Muzical „Nae Leonard” din Galaţi, a spart gheaţa, marţi seara, la „Vocea României”, şi a ridicat în picioare atât publicul, cât şi pe antrenoarea ei, Loredana. Piesa, o reinterpretare semnată Loredana a unui cântec popular, a sunat neaşteptat pentru cei obişnuiţi cu varianta tradiţională, dar i-a pus în valoare Cristinei glasul, forţa şi emoţia. Cu atât mai mult cu cât gălăţeanca este însărcinată, iar melodia i s-a potrivit de minune.

Soul şi folclor

"Nu sunt cu nimic mai prejos decât concurenţii din jurul meu, ba chiar mă simt mai frumoasă şi parcă-mi sună vocea mai bine! Cânt în limba română şi asta mă ajută să reuşesc să transmit mai mult, mai ales că e vorba de o nevastă şi de copii”, mărturisea Cristina, înainte de a urca pe scenă.

Momentul artistic al Cristinei, îmbrăcată într-o superbă rochie albă, vaporoasă, cu strălucirea pe care numai maternitatea i-o poate da unei femei, a fost extraordinar. „Doamne, cum am început! Cristina Vasopol! A cântat cât pentru doi!”, a fost părerea prezentatorului Pavel Bartoş.

Pentru a descrie interpretarea gălăţencei, Marius Moga a inventat un cuvânt nou: „Nu e folclor, e folclor cu soul, un fel de soulclor. Mi-a plăcut, dar e diferit de ce ştiam şi ce aşteptam când a început piesa, dar asta e muzica, surpriză la fiecare pas!”.

„Mie îmi place foarte tare interpretarea ta şi îmi place vocea ta, Cristina. Ai deschis frumos ediţia asta de 1 Decembrie. Felicitări!”, a spus Smiley.

Vrăjit de zâmbetul Cristinei, Tudor Chirilă a uitat să mai fie membru al juriului: „Bucuria ta de pe primele măsuri m-a făcut să uit să mă gândesc la cum cânţi, ce câţi, ci pur şi simplu m-am uitat la bucuria care era pe chipul tău. Aşa că m-aş feri să comentez interpretarea, ci rămân cu amintirea bucuriei de pe chipul tău!”.

Vocea Romaniei - sezonul 5: Cristina Vasopol - Ana, Zorile Se Varsa pe vocearomaniei.protv.ro

Loredana era copleşită de emoţii: „Cristina, draga mea, m-a impresionat până la lacrimi felul în care ai cântat în această seară! Te-am auzit la repetiţii, dar ca în seara asta nu ţi-a ieşit niciodată! Ai fost fantastică! Asta admir la tine: când eşti pe scenă, te transformi, eşti total alt om şi asta îmi dă încredere că ai forţă să mergi cât mai departe, poate cel mai departe în acest concurs! Probabil că forţa asta vine şi din faptul că porţi în pântecele tău o viaţă. Unii nu pot să cânte nici într-o situaţie normală, dar tu, într-o asemenea situaţie, ai putut să cânţi cu asemenea forţă, cu asemenea emoţie, asta arată cât de tare eşti şi ce talent zace în tine. Felicitări şi sunt mândră că eşti în echipa mea!”, a mărturisit Loredana.

Doi din patru

Aşa cum scriam atunci când v-am îndemnat să o susţineţi cu voturile voastre pe Cristina Vasopol, din cei patru concurenţi din echipa Loredanei, doar doi aveau să meargă mai departe: unul ales de public, celălalt, de antrenor. La ultima centralizare a voturilor, difuzată la Pro Tv, Cristina îi sufla în ceafă concurentului plasat pe locul întâi în opţiunile telespectatorilor: Mihai Dragomir Raiţ, din serialul „Las Fierbinţi”.

Decizia Loredanei a fost aşteptată cu emoţie: „Nu voi respecta regulamentul concursului, pentru că voi alege să merg mai departe cu doi: Cristina Vasopol!”, a anunţat vedeta.

S-o votăm în continuare!

„Dragi prieteni… cuvintele sunt prea sărace pentru a exprima dragostea şi recunoştinţa faţă de susţinerea voastră în cursa pentru Vocea României. Este un vis frumos pentru mine şi datorită vouă drumul meu la Vocea României continuă! Vineri, 4 decembrie, voi cânta în următorul live şi voi avea nevoie de voi şi mai mult. Concurenţa va fi extrem de puternică, dar sunt cu adevărat încrezătoare în mine şi în energia pozitivă pe care o primesc la voi”, scrie Cristina, într-un mesaj pe Facebook.

Îi ţinem în continuare pumnii Cristinei Vasopol şi vă reamintim că va avea în continuare nevoie de susţinerea voastră! Numărul ei de concurs este 17!

Citit 3735 ori Ultima modificare Miercuri, 02 Decembrie 2015 19:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.