Gălăţenii sunt invitaţi joi la două CONCERTE

Gălăţenii sunt invitaţi joi la două CONCERTE
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

 

În apropierea sărbătorilor, Casa de Cultură a Studenţilor din Galaţi (CCSG), în parteneriat cu Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi şi Liga Studenţilor din Galaţi, organizează un concert tradiţional de Crăciun, cu invitaţi speciali.

Evenimentul denumit „Doamne, Ocroteşte-i pe Români” va avea loc joi, 17 decembrie, începând cu ora 19,00, în Aula Magna a Universităţii „Dunărea de Jos”, de la Facultatea de Mecanică (vis-a-vis de Catedrală). Concertul este susţinut de cântăreaţa de muzică populară şi patriotică de pe Valea Târnavei, Veta Biriş. Şi de aceasta dată, interpreta va încânta publicul gălăţean cu un repertoriu de cântece patriotice şi colinde. Totodată, organizatorii anunţă că, în cadrul evenimentului, vor fi acordate diplome partenerilor Casei de Cultură a Studenţilor din anul 2015.

Accesul este liber.

De la ora 20,00, Casa de Cultură a Studenţilor invită publicul la un alt concert, susţinut de „PACT” - noul proiect muzical al artiştilor Leo Iorga şi Adi Ordean, două figuri legendare ale pop-rock-ului românesc. Acesta va avea loc în Union Jack Studio, preţul unui bilet fiind de 20 de lei. Studenţii au intrare gratuită pe baza carnetului de student.

Citit 2600 ori Ultima modificare Joi, 17 Decembrie 2015 11:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.