La Tecuci/ Concert Iris şi spectacol de lasere, de Revelion

La Tecuci/ Concert Iris şi spectacol de lasere, de Revelion
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Dacă nu va surâde revelionul pe ritmuri balcanice de la Galaţi, al cărui cap de afiş este Goran Bregovici, puteţi opta să petreceţi noaptea dintre ani la Tecuci. După cum am aflat de la Primăria municipiului Tecuci, de Revelion vor concerta Vanotek, JO şi trupa Iris. Iar pentru miezul nopţii dintre ani, primarul Gerhardt Daniel Ţuchel promite un spectacol de lasere cum nu s-a mai văzut.

De altfel, distracţia e deja în toi la Tecuci. De pe 15 decembrie şi până pe 5 ianuarie, pe scena instalată în centrul oraşului unde urcă, seară de seară, mii de copii care participă la se derulează Festivalul „Datini din străbuni”, ajuns la a treia ediţie. După momentele artistice le sunt împărţite pacheţele cu dulciuri şi diplome coordonatorilor.

Chiar în această seară de 19 decembrie, pe tecuceni îi va colinda gălăţeanul Aurel Moldoveanu, în aer liber, în centrul municipiului. Iar în prima seară de Crăciun pe scena centrală vor fi: Angela Bîtlan, trupa Lolplay, Raoul, The Zuralia Orchestra.

Citit 3054 ori Ultima modificare Vineri, 18 Decembrie 2015 18:08

1 comentariu

 • postat de marius
  Sâmbătă, 19 Decembrie 2015 16:32
  5.13.226.***
  sa mai corectam putin poza, Minculescu a revenit, iar in locul lui Nelu Dumitrescu este momentan fiul acestuia, sau poza formatiei este cu caracter informativ?
  1
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.