ACCIDENT GRAV în faţa Primăriei. Un tânăr care conducea cu MARE VITEZĂ s-a izbit cu bolidul într-un stâlp

ACCIDENT GRAV în faţa Primăriei. Un tânăr care conducea cu MARE VITEZĂ s-a izbit cu bolidul într-un stâlp
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

Un teribil accident rutier s-a petrecut pe strada Domnească, exact în faţa sediului Primăriei, în noaptea de miercuri spre joi, respectiv 30 spre 31 decembrie, în jurul orei 2,00. Potrivit martorilor, limuzina condusă de un tânăr de 26 de ani a intrat cu viteza de peste 100 de kilometri la oră într-un stâlp de pe trotuar. Din fericire, datorită orei târzii, niciun pieton nu se afla în zonă în momentul producerii accidentului.

Singura victimă a fost şoferul bolidului. Tânărul a ajuns în stare gravă la Spitalul Clinic de Urgenţă Galaţi. La scurt timp după accident, la faţa locului au venit mai multe echipaje de poliţie, dar şi o maşină de la Descarcerare, precum şi un echipaj al SMURD. După ce a fost scos dintre fiarele îndoite, tânărul a fost transportat şi internat la Terapie Intensivă.

Potrivit unor comentarii de pe o reţea de socializare, este posibil ca şoferul să fi fost urmărit de o maşină a poliţiei. Informaţia nu a fost însă verificată până acum. Sedanul de lux distrus în urma accidentului era un Volkswagen Phaeton, cu număr de înmatriculare de Bacău.

Citiţi şi: Ce a provocat înmulţirea ACCIDENTELOR RUTIERE, în judeţul Galaţi

(Foto: Grupul şoferilor din Galaţi)

Citit 8112 ori Ultima modificare Marți, 05 Ianuarie 2016 00:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.