Din cauza vremii, MERSUL TRENURILOR se poate MODIFICA

Din cauza vremii, MERSUL TRENURILOR se poate MODIFICA
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

În urma avertizărilor meteo de ninsoare, vânt şi temperaturi scăzute, emise de Administraţia Naţională de Meteorologie, CFR Călători îi informează pe pasageri să aibă în vedere faptul că trenurile vor circula conform reglementărilor specifice condiţiilor de iarnă, la nivelul companiei fiind instituit Comandamentul de Iarnă.

Pentru preîntâmpinarea unor eventuale perturbări în circulaţia feroviară, CFR Călători a luat deja măsuri, printre care se numără asigurarea locomotivelor Diesel de rezervă şi pregătirea materialului rulant pentru circulaţie în condiţii de iarnă, suplimentarea echipelor de intervenţie şi asigurarea personalului necesar pentru deszăpezirea unităţilor proprii (revizii, depouri, etc), dar şi pregătirea  suplimentară a garniturilor şi verificarea acestora înainte de plecarea la drum.

"Întrucât există posibilitatea apariţiei de modificări/perturbări în circulaţia trenurilor, rugăm pasagerii ca, înainte de călătorie, să se informeze despre condiţiile meteo şi să apeleze telefonic Gara CFR din localitatea de plecare pentru informaţii actualizate despre mersul trenului cu care intenţionează să călătorească. Numerele de telefon de la staţiile CFR, la care pasagerii pot cere informaţii, sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro la secţiunea Info Utile/Informaţii Telefonice", se mai arată în comunicatul emis de CFR Călători.

Pasagerii pot primi, la cerere, contravaloarea biletelor/călătoriilor pentru eventuale trasee neefectuate, conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Mai multe detalii despre condiţiile de restituire a tarifelor de transport sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro.

Citit 1783 ori Ultima modificare Luni, 04 Ianuarie 2016 17:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.