ECOSAL împrăştie SARE pe drumurile din oraş, după reactivarea Comandamentului de iarnă de către Primăria Galaţi

ECOSAL împrăştie SARE pe drumurile din oraş, după reactivarea Comandamentului de iarnă de către Primăria Galaţi
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Primăria a reactivat, joi, 7 ianuarie, Comandamentul de iarnă după ce Administrația Națională de Meteorologie a transmis o avertizare cu cod galben de ninsori, vânt puternic şi polei, valabilă și în Galați, până vineri, 8 ianuarie, la ora 6,00. PENTRU DETALII despre atenţionarea meteo, CLICK AICI

„Având în vedere că temperaturile au scăzut până la limita pragului de îngheț, se acționează deja cu materiale antiderapante pentru combaterea poleiului. Sunt vizate cu prioritate pantele și rampele, intrările/ieșirile în/din oraș, străzile principale, căile de acces către spitale, unități de interes public etc”, arată o informare a Primăriei Galaţi.

Potrivit unui comunicat al Ecosal, în acest moment sunt pe străzile din Galaţi opt sărăriţe împrăştie material antiderapant (sare cu inhibitori de coroziune), iar „în situaţia  agravării condiţiilor meteo, sunt pregătite pentru intervenţie 12 tractoare dotate cu perii şi lamă şi 6 camioane cu lamă.

Totodată, Primăria subliniază că, în funcție de evoluția vremii, toate utilajele destinate deszăpezirii și combaterii poleiului sunt pregătite să intervină, stocurile de materiale antiderapante (sare cu inhibitor de coroziune) sunt suficiente, la fel și cele de combustibil.

Citit 1784 ori Ultima modificare Joi, 07 Ianuarie 2016 16:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.