Brăileni, la FURAT în Galaţi. Au SPART cinci MAŞINI pentru a lua bunuri

Brăileni, la FURAT în Galaţi. Au SPART cinci MAŞINI pentru a lua bunuri
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Echipajul de intervenţie rapidă din cadrul Poliţiei Locale s-a sesizat despre faptul că, la vederea autospecialei din dotare, doi indivizi au încercat să forţeze uşa de la una din scările unui imobil de pe strada Brăilei pentru a se ascunde în interior. Poliţiştii locali i-au reţinut pe cei în cauză, iar în urma procedurilor de legitimare şi verificare în baza de date au stabilit că aceştia sunt I.P.C., de 17 ani, şi C.P.D., de 18 ani, ambii din Brăila.

La controlul corporal sumar, asupra lui I.P.C., au fost găsite, pe lângă bunuri personale şi două şurubelniţe confecţionate artizanal cu forme deosebite, ceea ce a atras atenţia poliţiştilor locali.

Din declaraţiile persoanelor în cauză şi din verificările făcute ulterior la faţa locului s-a constatat că, până în momentul reţinerii, cei doi reuşiseră să spargă cinci autoturisme, din care au sustras diferite bunuri pe care le-au aruncat pe acoperişul centralei termice din apropiere.

„Deoarece nu au putut urca pe acoperişul centralei pentru identificarea bunurilor respective, poliţiştii locali din echipajul de intervenţie au solicitat ajutorul echipajului auto de pe raza Secţiei Nr. 3 Poliţie Locală pentru asigurarea zonei infracţionale, până la sosirea echipei de cercetare la faţa locului a Secţiei Nr. 3 Poliţie”, ne-a explicat Aurelia Matei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi.

Cazul a fost predat lucrătorilor din cadrul Secţiei Nr. 3 Poliţie pentru continuarea cercetărilor.

Citit 2210 ori Ultima modificare Marți, 12 Ianuarie 2016 23:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.