Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
2 comentarii

Jandarmii gălăţeni, aflaţi în misiune de patrulare pe raza Secţiei 1 Poliţie, au observat, la intrarea în Piaţa „Basarabiei” situată pe Calea Prutului, un bărbat şi o femeie care vindeau, unei tinere, un colet de culoare neagră de dimensiunea unui cartuş de ţigarete. La vederea jandarmilor, cei doi au încercat să se ascundă printre mulţimea din piaţă.

Datorită suspiciunilor că acestea comercializează ţigarete de contrabandă, jandarmii au intervenit, iar în urma legitimării au stabilit că cele două persoane suspecte sunt din Galaţi şi au vârstele de 17, respectiv 46 de ani.

„Iniţial cei implicaţi în tranzacţie au negat faptul că doreau să comercializeze ţigări însă, la rugăminţile jandarmilor, cumpărătorul a desfăcut pachetul iar surpriza nu a întârziat să apară, în interior fiind pus un recipient de plastic de 750 ml, plin cu apă şi înfăşurat în carton, pentru a da o greutate asemănătoare unui cartuş de ţigări”, ne-a explicat Cătălin Bădin, purtătorul de cuvânt al IJJ Galaţi.

Cât pe ce să fie înşelată, clienta, în vârstă de 21 ani, a recunoscut că a încercat să cumpere de la cele două persoane, contra sumei de 100 de lei, un cartuş de ţigări pentru tatăl său. Totodată, aceasta a mulţumit jandarmilor că datorită prezenţei lor a reuşit să-şi recupereze suma de bani şi nu a avut surpriza ca acasă să constate că în loc de ţigări a cumpărat o sticlă de plastic cu apă şi cartoane.

În cauză, jandarmii au întocmit actele de sesizare pentru săvârşirea unei fapte susceptibile de a fi infracţiune de înşelăciune, cercetările fiind continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Galaţi.

Citit 2785 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Februarie 2016 14:15

2 comentarii

 • postat de jan Joi, 11 Februarie 2016 15:03 83.103.186.*** Link la comentariu
  0
  3

  Azi pe la ora 13 aceleasi persoane dubioase intrebau 'tigari' tigari' deci la sesizarea jandarmeriei si a mass mediei politia in continuare nu ia nicio masura sa dispara acesti paraziti infractori...

  Raportează
 • postat de Viorel Joi, 11 Februarie 2016 07:38 194.105.20.*** Link la comentariu
  0
  4

  Si pe cei cu tigari cand ii prinde?
  "S-au sunt protejatii lor"

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.