A ajuns la spital bătut de vecini

A ajuns la spital bătut de vecini
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Un bărbat de 57 de ani, din localitatea Slobozia Corni, comuna Ghidigeni, a ajuns la spital după ce a fost bătut de câţiva consăteni. Bărbatul, Vasile Gaiu, a povestit că nu este prima dată când are un conflict cu vecinii săi. „Pe 10 februarie am mers în vie şi am observat că un vecin mi-a furat sârma de la şpalieri. I-am reproşat acest lucru. El şi-a chemat nepotul său de vreo 25 de ani, care a venit cu un hârleţ, iar el avea o ghioagă şi au sărit la mine în vie şi au început să îmi dea în cap. Noroc că aveam o căciulă, că altfel îmi spărgeau capul. Nu este prima bătaie. Astă vară, în iunie 2015, au intrat peste mine, mi-au rupt gardul şi au îndoit uşa de metal cu sapele. Au vrut să intre peste mine în casă să mă omoare. Au venit şi de la criminalistică, au filmat, dar vor martori. Nimeni nu se pune martor, pentru că îi terorizează pe toţi acolo”, ne-a povestit Vasile Gaiu.

Bărbatul susţine că şi în 2013 a avut un conflict cu cei doi vecini ai săi, în urma cărora au ajuns şi la judecată. Atunci bătăuşii s-au ales cu o amendă, motiv pentru care au continuat să îşi terorizeze consăteanul. „Sunt nişte puşcăriaşi. Au mai multe zile în puşcărie, decât în libertate. Au fost închişi pentru furturi. Ei nu muncesc nicăieri şi nu îi ia nimeni cu ziua. Acum am probleme cu un ochi, nu văd deloc cu el, plus că am şi la cap lovituri. Vreau să-i dau în judecată, pentru că mă terorizează. Mi-au spus că, până nu scapă de mine, nu se lasă. Eu sunt venit în sat acolo de la Smulţi. Soţia mea este din Slobozia Corni. Eu mi-am făcut casă acolo ca să stau liniştit la pensie”, a mai adăugat bărbatul bătut.

Imediat după incident, Vasile Gaiu a fost preluat de un echipaj al ambulanţei şi transportat la Spitalul Judeţean Galaţi. „Pacientul s-a prezentat la spital cu multiple contuzii, după o agresiune. Starea pacientului a fost relativ stabilă la prezentare, a fost internat la secţia de oftalmologie. I se acordă îngrijiri medicale, pentru că a avut şi leziuni oculare”, ne-a declarat medicul Liviu Călin.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe.

Citit 3312 ori Ultima modificare Joi, 11 Februarie 2016 17:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.