O gălăţeancă s-a trezit cu un HOȚ în mijlocul casei

O gălăţeancă s-a trezit cu un HOȚ în mijlocul casei
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

O femeie în vârstă de 69 de ani a trecut printr-o spaimă soră cu moartea după ce s-a pomenit cu un străin nepoftit în casă. Totul s-a întâmplat sâmbătă, 20 februarie, în jurul orei 21,30, pe când femeia se pregătea de culcare. S-a trezit că în casa ei se infiltrase un tânăr cu faţa acoperită, care cel mai probabil ajunsese în curte sărind gardul.

Hoțul i-a cerut agresiv şi insistent bunurile de valoare. Pentru a nu pierde timpul, şi mai ales că sexagenara i-a spus că nu are ce să îi dea, individul i-a înşfăcat telefonul mobil şi a dispărut. În urma sa, femeia a cerut ajutorul poliţiei, oamenii legii reuşind să dea destul de repede de urma suspectului, în baza semnalmentelor furnizate de bătrână.

"A fost identificată persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un tânăr în vârstă de 25 ani din Galaţi. S-a dispus măsura reţinerii tânărului pe durata de 24 ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Galaţi, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă", a precizat cms. şef Ştefan Gohoreanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Asupra individului a fost găsită şi dovada incriminatoare, telefonul furat, care a fost restituit femeii.

Citit 4377 ori Ultima modificare Marți, 23 Februarie 2016 21:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.