Bătută la locul de muncă

Bătută la locul de muncă
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

A ajuns la spital după ce a fost bătută la locul de muncă. I s-a întâmplat angajatei unui salon de înfrumuseţare din Galaţi. Femeia, de 32 de ani, povesteşte că a fost lovită cu pumnii şi cu un baston telescopic, de un bărbat care a intrat peste ea în salon. Cei doi se cunoşteau, bărbatul fiind un amic al fostului iubit al femeii. „M-a ameninţat că îmi face o vizită la locul de muncă. A venit şi, fără să îmi spună ceva, m-a lovit cu pumnul în faţă. După ce am căzut, m-a lovit şi cu un baston telescopic. Nu ştiu ce are cu mine, dar am aflat că nu sunt singura care am avut probleme cu el”, ne-a povestit femeia agresată.

Imediat după altercaţie, femeia a sunat la 112, iar un echipaj SMURD a preluat-o şi a transportat-o la spital. „Am intervenit la un salon din Galaţi, de unde a fost preluată o pacientă agresată. În urma verificărilor făcut în Unitatea de Primiri Urgenţe, s-a constatat că femeia prezenta un traumatism cranio-cerebral, contuzii la nivelul hemitoracelui, umărului şi genunchiului stâng“, ne-a explicat medicul Angel Trifan, coordonator UPU-SMURD Galaţi.

Agresiunea a avut loc sub privirile colegelor femeii, dar şi ale clientelor, care nu au putut interveni, fiind foarte speriate şi şocate.

Femeia şi-a scos certificat medico-legal şi a depus plângere la poliţie pentru ca vinovatul să fie tras la răspundere. Oamenii legii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe.

Citit 4275 ori Ultima modificare Vineri, 01 Aprilie 2016 18:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.