Dezbatere cu specialişti în leadership - "Despre conducerea prin valori"

Dezbatere cu specialişti în leadership - "Despre conducerea prin valori"
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Potrivit ultimelor studii Eurostat şi Eurofound, românii sunt pe penultimul loc în Europa la capitolul productivitate şi pe primul loc la numărul de ore muncite. Evident, acest aspect reprezintă o problemă gravă în organizaţiile din România. Astfel, pentru a aduce la cunoştinţa publicului faptul că munca şi moralitatea sunt primordiale într-o organizaţie, pe data de 5 aprilie, între orele 17,30 şi 20,00, la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor se va desfăşura dezbaterea cu tema „Despre conducerea prin valori”. Dezbaterea va fi moderată de Lavinia Raşcă şi Dorin Bodea.

Lavinia Raşcă este profesor universitar, trainer, consultant, manager, antreprenor cu o contribuţie importantă la formarea liderilor şi a managerilor din România. S-a specializat la şcoli de prestigiu ca Harvard Business School, IESE Barcelona, University of Washington, London Business School. Dorin Bodea a înfiinţat şi conduce din anul 2006 compania de consultanţă, cercetări şi training în managment şi vânzări Resul Developement. Este specializat în psihologie şi sociologie, are un master la Academie de Studii Economice, în managmentul administrării afacerilor şi este doctor în economie la Institutul Naţional de Cercetări Economice, din cadrul Academiei Române.

Organizatorii evenimentului susţin că soluţiile pentru problema productivităţii sunt creşterea nivelului de educaţie în rândul angajaţilor şi schimbarea practicilor manageriale şi de leadership. Modurile în care acestea pot fi aplicate vor fi dezvăluite în cadrul dezbaterii.

Participarea este gratuită.

Citit 1269 ori Ultima modificare Duminică, 03 Aprilie 2016 16:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.