Dezbatere cu specialişti în leadership - "Despre conducerea prin valori"

Dezbatere cu specialişti în leadership - "Despre conducerea prin valori"
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Potrivit ultimelor studii Eurostat şi Eurofound, românii sunt pe penultimul loc în Europa la capitolul productivitate şi pe primul loc la numărul de ore muncite. Evident, acest aspect reprezintă o problemă gravă în organizaţiile din România. Astfel, pentru a aduce la cunoştinţa publicului faptul că munca şi moralitatea sunt primordiale într-o organizaţie, pe data de 5 aprilie, între orele 17,30 şi 20,00, la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor se va desfăşura dezbaterea cu tema „Despre conducerea prin valori”. Dezbaterea va fi moderată de Lavinia Raşcă şi Dorin Bodea.
Lavinia Raşcă este profesor universitar, trainer, consultant, manager, antreprenor cu o contribuţie importantă la formarea liderilor şi a managerilor din România. S-a specializat la şcoli de prestigiu ca Harvard Business School, IESE Barcelona, University of Washington, London Business School. Dorin Bodea a înfiinţat şi conduce din anul 2006 compania de consultanţă, cercetări şi training în managment şi vânzări Resul Developement. Este specializat în psihologie şi sociologie, are un master la Academie de Studii Economice, în managmentul administrării afacerilor şi este doctor în economie la Institutul Naţional de Cercetări Economice, din cadrul Academiei Române.
Organizatorii evenimentului susţin că soluţiile pentru problema productivităţii sunt creşterea nivelului de educaţie în rândul angajaţilor şi schimbarea practicilor manageriale şi de leadership. Modurile în care acestea pot fi aplicate vor fi dezvăluite în cadrul dezbaterii.
Participarea este gratuită.

Citit 1164 ori Ultima modificare Duminică, 03 Aprilie 2016 16:39

1 comentariu

 • postat de pcr
  Luni, 04 Aprilie 2016 20:16
  95.76.32.***
  am participat la astfel de cursuri, prezentari, simpozioane sau le numiti cum vreti voi. problema este ca in galati nu se aplica asa ceva in nici o institutie fie ea privata sau de buget. degeaba crezi in ce ti se spune daca realitatea e cu totul alta si mai rau iti faci daca te incapatinezi sa crezi ca pui tu umarul la normalitate. esti aruncat ca o masea stricata si cu apelative pe la spate gen: se crede destept...lasa ca-i arat eu lui cum se conduce, spuse de cei pusi in functii de partide. in ROMANIA conduce pcr. adica pile ,cunostiinte, relatii si mai nou partidele ce sint atotputernice. asa ca degeaba cu "Despre conducerea prin valori". la noi tot inemirirea si partidul fac legea conducerii, din pacate.
  0
  1
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.