RAZIE în Piaţa Basarabiei din Galați. Ce au CONFISCAT poliţiştii locali

RAZIE în Piaţa Basarabiei din Galați. Ce au CONFISCAT poliţiştii locali
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Poliţiştii locali gălăţeni au efectuat un control de rutină în Piaţa Calea Basarabiei. În urma verificărilor efectuate, oamenii legii au depistat-o pe gălăţeanca C.D, care deţinea, fără acte de provenienţă, 15 sticle de votcă, diferite mărci, nouă sticle vin spumos, 49,5 litri lichid incolor, 140 de litri lichid de culoare roşie şi 16,5 litri lichid gălbui. Întreaga cantitate de lichid emana halenă alcoolică. Femeia a fost amendată cu 500 de lei, iar cantitatea de lichid a fost ridicată în vederea confiscării, fiind predată la DSVSA Galaţi.

Trebuie precizat că, de la începutul anului 2016, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Control Activităţi Comerciale şi Evidenţa Persoanelor au confiscat aproximativ 900 de pachete de ţigări (o parte se află în camera corpurilor delicte de la sediul Poliţiei Locale Galaţi, iar o parte a fost predată la IPJ Galaţi), peste 150 de kilograme de peşte şi 269 de litri de alcool.

Anul trecut, oamenii legii au confiscat 152 de litri de alcool, peste 560 de kilograme de alimente, articole de uz casnic, obiecte de îmbrăcăminte, valoarea acestora fiind estimată la 19.400 de lei.

Citit 3527 ori Ultima modificare Joi, 07 Aprilie 2016 00:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.