Au trecut ILEGAL Prutul, ca să vândă ȚIGĂRI

Au trecut ILEGAL Prutul, ca să vândă ȚIGĂRI
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Operatorul care deservea sistemul care funcţionează pe principiul termoviziuni din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti a observat două persoane ce se deplasau dezorientat, spre localitatea de frontieră Foltesti. După constatare, s-a declanşat o acţiune în urma căreia poliţiştii de frontieră au reţinut doi bărbaţi, care nu aveau documente de identitate asupra lor. Pentru stabilirea identităţii, cei doi au fost conduşi la sediul sectorului.

"În urma cercetărilor efectuate, persoanele în cauză au fost identificate ca fiind moldovenii Ion B., în vârstă  de  21 de ani, şi Nicolae S,. în vârstă de 20 de ani. Asupra celor doi tineri, lucrătorii noştri au descoperit, într-un rucsac, o saltea pneumatică udă şi 290 de pachete de ţigări marca Winston, cu timbru de acciză Republica Moldova", ne-a declarat Ion Irimia, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Galaţi. Tinerii le-au spus oamenilor legii că au trecut Prutul cu salteaua pneumatică, pentru a vinde în municipiul Galaţi ţigările găsite asupra lor.

Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de intrare pe teritoriul României prin trecerea ilegală a frontierei de stat şi contrabandă. Conform acordului încheiat între Republica Moldova şi România, tinerii au fost predaţi autorităţilor de graniţă ale statului vecin.

Citit 1604 ori Ultima modificare Sâmbătă, 09 Aprilie 2016 01:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.