POLIȚIȘTII locali gălăţeni, cei mai buni la tir şi tenis de masă

POLIȚIȘTII locali gălăţeni, cei mai buni la tir şi tenis de masă
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

La sfârşitul săptămânii trecute, Poliţia Locală Galaţi a găzduit faza regională a Cupei Federaţiei Naţionale a Poliţiştilor Locali din România, eveniment prilejuit de Ziua Poliţiei Locale. Întrecerile sportive, desfăşurate pentru poliţiştii locali din Regiunea 2, s-au derulat la trei discipline: tir, tenis de masă şi şah. Poliţiştii locali clasaţi pe primele locuri vor participa la faza naţională care va avea loc pe data de 23 aprilie.

Întrecerile sportive de la Galaţi au avut loc sub coordonarea vicepreşedintelui Federaţiei Naţionale a Poliţiştilor Locali, Relu Mardare.

La şah, locul întâi a fost ocupat de Benone Tocilă (Poliţia Locală Bacău), urmat de Laurenţiu Vieru (Bacău) şi Ionel Tănasă (Galaţi).

La tir pe echipe, locul întâi a fost adjudecat de echipa de la Galaţi, formată din Mihaela Roşca şi Cornel Istrate. Gălăţenii au fost urmaţi de Petru Axinte şi Ion Marina (Bacău) şi de Florinel Agarici şi Tiberiu Dascălu (Vaslui).

Poliţiştii locali gălăţeni şi-au adjudecat locul întâi şi la tenis de masă pe echipe, prin Rodica Herghelegiu şi Daniel Şerban. Pe locul al doilea s-au clasat Constantin Zmău şi Miluţă Ciulei (Vaslui), iar pe locul al treilea Mihai Dumbravă şi Romeo Gherman (Bacău).

Astfel, Poliţia Locală Galaţi va merge la faza naţională de pe 23 aprilie cu echipele de tir şi tenis de masă.

Citit 1896 ori Ultima modificare Luni, 11 Aprilie 2016 18:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.