ACCIDENTE ÎN LANȚ pe străzile din Galaţi. Şoferii ”străini”, principalii vinovaţi
Foto: Sursa foto: GSDG

ACCIDENTE ÎN LANȚ pe străzile din Galaţi. Şoferii ”străini”, principalii vinovaţi
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Două evenimente rutiere au fost provocate, în ultimele 24 de ore,  de şoferi nefamiliarizaţi cu străzile oraşului. Primul eveniment, şi cel mai grav, a avut loc pe strada Portului, în apropierea unei treceri de pietoni. Un basarabean în vârstă de 40 de ani, care abia intrase în ţară, nu a observat la timp că o maşină din faţa sa oprise pentru a da prioritate pietonilor angajaţi în traversare şi, vrând să o ocolească în ultimul moment, a intrat pe contrasens, unde a lovit o altă maşină. Autoturismul acroşat a derapat şi a intrat, la rândul său, într-o altă maşină, parcată, în urma impactului, şoferiţa, o gălăţeancă în vârstă de 40 de ani, fiind serios rănită. Aceasta a avut nevoie de intervenţia medicilor de la SMURD, care au transportat-o la spital. Maşinile implicate au fost grav avariate, iar traficul pe acea porţiune de drum s-a desfăşurat cu dificultate câteva zeci de minute.

Un al doilea accident, provocat tot de un "străin", s-a produs pe strada Brăilei. Un şofer în vârstă de 37 de ani, din judeţul Cluj, s-a răzgândit brusc în timp ce parcurgea un sens giratoriu şi a schimbat banda de mers, fără să se asigure. A lovit în plin maşina la volanul căreia se afla o gălăţeancă în vârstă de 57 de ani, provocându-i femeii mai multe răni, din fericire nu foarte grave.

Cu poliţia în ceafă

Un bărbat în vârstă de 60 de ani din Galaţi, în timp ce îşi conducea maşina pe bulevardul George Coşbuc, s-a grăbit puţin cam tare şi nu a respectat distanţa faţă de autoturismul din faţa sa, condus de un tânăr în vârstă de 20 de ani. În urma impactului, un bărbat în vârstă de 45 de ani, pasager în maşina lovită, a fost rănit. Poliţiştii de la circulaţie nu au avut nevoie să fie sesizaţi prin 112, pentru că, fiind prin zonă, au constat imediat cele întâmplate. În cazul şoferului sexagenar, ca şi în celelalte două situaţii de mai sus, au fost întocmite dosare penale pentru vătămare corporală din culpă.

Citit 6317 ori Ultima modificare Joi, 05 Mai 2016 22:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.