O adolescentă din Corod acuză: „Am fost violată”

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

A fost sau nu viol? O adolescentă din Corod spune că doi tineri au luat-o luni seară pe sus şi au dus-o în pădurea Cerţeşti, unde au batjocorit-o. Circumspectă, Judecătoria Tecuci aşteaptă rezultate analizelor şi îi lasă între timp în libertate pe acuzaţi.

„Poliţia Corod a fost sesizată luni, la ora 3,00, de către eleva Angela N., de 16 ani, în legătură cu faptul că, în seara de 12 iulie 2009, în jurul orei 20,00, a fost acostată de doi bărbaţi necunoscuţi, care, după ce au urcat-o într-o maşină, au dus-o în pădurea Cerţeşti, unde au violat-o”, a declarat Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Galaţi.

Acuzaţii nu au antecedente

În cadrul investigaţiilor a ieşit la iveală faptul că indivizii pe care reclamanta îi acuză de viol sunt agricultorul Marius Gabriel I., din Corod şi bucureşteanul Mihai Ciprian B., ambii de 24 ani, fără antecedente.

Cazul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Tecuci, care a dispus continuarea cercetărilor cu cei doi în libertate, urmând să se ia măsuri legale faţă de aceştia abia după eliberarea actului medico-legal.

„Viaţa liberă” vă va ţine la curent cu desfăşurarea anchetei de la Corod. Până la anunţarea rezultatului la examinarea medico-legală, nimeni nu poate şti cu certitudine dacă cei doi tineri de 24 de ani chiar şi-au făcut de cap cu adolescenta de 16 ani, sau dacă fata, ruşinată după aventura în pădure, nu cumva s-a grăbit să reclame un viol care nu a existat…

Citit 2754 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.