Spectacole, concursuri cu premii şi distracţie, pentru copii, de 1 IUNIE

Spectacole, concursuri cu premii şi distracţie, pentru copii, de 1 IUNIE

Sursa foto: Internet
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
1 comentariu


Concursuri cu premii, spectacole, atelierele de creaţie şi concerte sunt surprizele pregătite de Primăria Galaţi de 1 Iunie, Ziua Internaţională a Copilului. Iată care este programul manifestărilor, pe ore, aşa cum ne-a fost comunicat de Biroul de Presă al municipalităţii.

La Grădina de Vară ”Nae Leonard” are loc, între orele 10,00 - 13,00, un concurs cu premii al şcolilor de dans din Galaţi.

La Casa de Cultură a Sindicatelor, distracţia începe la ora 17,00, cu spectacolul de teatru pentru copii ”Albă ca Zăpada”, al şcolii de teatru ”Compania Alandala”. Un sfert de oră mai târziu, pe scenă va urca Ansamblul ”Doina Covurluiului”, cu un program folcloric cu solişti, dansatori şi instrumentişti copii. La 17,45, vin în recital copiii din Comunitatea Turcă Galaţi, iar la 17,55 dansează copiii din Comunitatea Elenă Galaţi. „Trupa din Centru”, cu momente artistice cu copii, iese la rampă la ora 18,05, iar 25 de minute mai târziu cei mici vor avea parte de momente de contorsionism cu Gym Power Botoşani. De la ora 18,28, va fi un recital rock - Trupa Stirex Galaţi.

Micii samurai de la Akikai Tecuci, participanţi la „Românii au talent”, vor acapara scena cu demonstraţii de arte marţiale, de la ora 18,58. Participant la X Factor, Florin Alexandru Drăgoi, vine cu un moment de Zen Beatbox, de la ora 19,28. De la 19,33, spectatorii au parte din nou de contorsionism cu Gym Power Botoşani, iar de la 19,36 scena va aparţine trupei de dans ”Il Queens”.

Concetul susţinut de Mihail (19,39 - 20,39) va fi urmat de un nou moment de dans cu ”Il Queens” şi de încă un Zen Beatbox, cu Florin Alexandru Drăgoi. Seara de 1 Iunie se va încheia cu un concert al trupei Hara (20,47 - 22,00).

În paralel cu spectacolul scenic, vor fi organizate ateliere de confectionat măşti Angry Birds, cu artistul plastic Miruna Drăguşin, pictură pe pânză uriaşă şi ateliere de ”face-painting”.

Pe parcursul spectacolului, se vor distribui copiilor baloane modelabile, baloane pe băţ, dulciuri şi jucării.

Citit 10204 ori Ultima modificare Miercuri, 01 Iunie 2016 12:47

1 comentariu

  • postat de diego Miercuri, 01 Iunie 2016 22:54 89.137.231.*** Link la comentariu
    0
    0

    Se cam prelungeste spectacolul pentru copii( ora 23.) De acum miroase a spectacol pentru adulti, inainte de vot.Tipic pentru Marius Stan.Campanie pe banii Primariei si ai nostri.De fapt se pricepe sa arunce banii pe spectacole populiste.

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.