Două femei au fost ACCIDENTATE GRAV în timp ce traversau strada. Unul dintre şoferi a FUGIT

Două femei au fost ACCIDENTATE GRAV în timp ce traversau strada. Unul dintre şoferi a FUGIT
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Două evenimente rutiere au avut loc la câteva ore distanţă, unul la Iveşti, altul în Galaţi, pe o stradă intens circulată. Prima pusă la pământ de propria grabă, dar şi de neatenţia unui conducător auto a fost o bătrână în vârstă de 79 de ani, din Iveşti, care a vrut să traverseze strada printr-un loc nemarcat. Nu a fost observată la timp de un şofer în vârstă de 25 de ani, care tocmai se angajase într-o depăşire. Lovită de autoturism, bătrâna s-a ales cu multiple leziuni, însă cel aflat la volanul maşinii nu a rămas să se intereseze de starea ei.

"Imediat după impact, şoferul a plecat de la locul accidentului, fiind depistat ulterior de poliţişti. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului", a precizat cms. şef Ştefan Gohoreanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Cel de-al doilea accident a acut loc în Galaţi, pe strada Henri Coandă, în zona depozitelor. O adolescentă în vârstă de 16 ani a avut proasta inspiraţie să traverseze strada prin faţa unui autobuz oprit în staţie. Nu s-a asigurat şi a fost luată pe capotă de o maşină, la volanul căreia se afla o femeie în vârstă de 36 de ani. Fata a fost luată cu salvarea şi dusă la Spitalul de Pediatrie, starea sa părând, la  primă evaluare, una destul de bună. În urma investigaţiilor, medici au constatat că leziunile erau ceva mai profunde, motiv pentru care au decis transferarea ei la un spital din Bucureşti. Şi în acest caz, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citit 6232 ori Ultima modificare Luni, 30 Mai 2016 21:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.