DELIR ÎN TRAFIC, în apropierea Galaţiului. ȘOFER VIOLENT, la volanul unei maşini cu girofar

DELIR ÎN TRAFIC, în apropierea Galaţiului. ȘOFER VIOLENT, la volanul unei maşini cu girofar
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Scene de tensiune maximă s-au petrecut la primele ore ale dimineţii de luni, pe DN 25, pe raza localităţii Şendreni. Ceea ce a provocat o urmărire ca în filme urmată de veritabilă luptă între poliţişti şi un şofer extrem de agitat a fost o maşină civilă cu girofar, care circula cu o viteză ameţitoare pe raza comunei. Patrulei aflată în trafic i s-a părut dubioasă prezenţa dispozitivului cu semnale acustice şi luminoase pe vehiculul înmatriculat în Bulgaria şi a încercat să îl oprească. Cel aflat la volan nu a dat curs semnelor poliţiştilor şi a pornit-o într-o goană nebună spre Galaţi, cu echipajul pe urmele sale.

"Conducătorul auto a ignorat semnalele continuându-şi deplasarea, efectuând multiple depăşiri neregulamentare, circulând şi pe sens opus. Poliţiştii au reuşit interceptarea autovehiculului, blocându-l în trafic în următoarea localitate, respectiv satul Movileni, iar din interior a coborât un bărbat de 37 ani care avea în mână un baros cu care i-a ameninţat pe poliţişti", declară cms. şef Ştefan Gohoreanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Individul extrem de recalcitrant a fost încătuşat numai după ce în sprijinul echipajului au mai venit câţiva poliţişti. Pentru că şoferul delira şi avea un comportament suspect, el a fost dus la Spitalul de Psihiatrie. Nu va scăpa însă de necazuri, deocamdată poliţiştii sancţionându-l contravenţional pentru isprava sa.

"Faţă de conducătorul auto s-a luat măsura reţinerii permisului de conducere pentru depăşire neregulamentară, neoprire la semnalul poliţiştilor şi circulaţie pe sensul opus, totodată reţinându-i-se şi certificatul de înmatriculare al autovehiculului. Au fost ridicate şi dispozitivele neomologate folosite în mod ilegal", completează reprezentantul poliţiei. Dacă se va dovedi că bărbatul se afla sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, el ar putea fi cercetat penal.

Citit 12431 ori Ultima modificare Luni, 06 Iunie 2016 19:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.