ATOM 2016. Conferinţă internaţională de Ortopedie şi Traumatologie, la Galaţi

ATOM 2016. Conferinţă internaţională de Ortopedie şi Traumatologie, la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Cea de-a 21-a ediţie a Conferinţei Asociaţiei Ortopezilor şi Traumatologilor din Moldova (ATOM) se desfăşoară între 9 şi 11 iunie la Galaţi. 30 de medici ortopezi şi traumatologi din Republica Moldova şi 116 medici din România participă la manifestările ştiinţifice organizate în incinta Muzeului de Ştiinţele Naturii Galaţi. “Actualităţi în ortopedie şi traumatologie” este tema de anul acesta a Conferinţei ATOM. Participanţii sunt personalităţi ştiinţifice din învăţământul şi din cercetarea medicală din România şi din Republica Moldova.

“Evenimentul anual a ajuns acum la a 21-a ediţie. 11 judeţe sunt înscrise în ATOM, iar conferinţa este organizată în fiecare judeţ, prin rotaţie. Galaţiul a mai găzduit o ediţie, în urmă cu 11 ani. Printre temele prezentate de colegii prezenţi anul acesta la conferinţă se numără cele legate de problemele de protezare a genunchiului şi a şoldului sau de necesitatea creării unei bănci de os suplimentare, pe lângă cea deja existentă acum la Bucureşti”, a precizat dr. Sorin Ungurianu, organizatorul local al evenimentului.

ATOM are sediul în Iaşi. Astfel, organizatorii conferinţelor ATOM sunt, pe lângă asociaţie, Universitatea de Medicină şi Farmacie “Grigore T. Popa” din Iaşi şi Colegiul Medicilor din Iaşi.

Citit 1688 ori Ultima modificare Vineri, 10 Iunie 2016 18:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.