UPDATE - Gălăţeni fără curent electric, în Ţiglina I/ Problemă rezolvată. AFLĂ sursa avariei

UPDATE - Gălăţeni fără curent electric, în Ţiglina I/ Problemă rezolvată. AFLĂ sursa avariei
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

UPDATE, vineri, 17 iunie: Cu întârziere, reprezentanţii Electrica ne-au răspuns solicitării legate de avaria survenită, miercuri noaptea şi joi dimineaţă, în Ţiglina, de pe strada Saturn.

"Vă informăm că o avarie din staţia Fileşti, aparţinând SDEE Galaţi, este cea care a afectat strada Saturn. Astfel, pe 16 iunie, până la ora 10,00, problema era remediată parţial, iar la 13,35, distribuţia energiei electrice s-a reluat în parametri normali. În urma intervenţiei echipelor SDEE Galaţi, s-a constatat că motivul producerii acestor avarii îl reprezintă săpăturile făcute în zonă în ultimii ani de diferite firme de construcţii în scopul amenajării locurilor de parcare, a parcurilor sau pentru înlocuirea bordurilor. În urma acestor lucrări, cablurile din subteran au fost avariate", se arată în comunicatul emis de SDEE Galaţi, la aproape două ore după remedierea problemei. (Florin Răvdan)


Gălăţeni fără curent electric, în Ţiglina I. Electrica nu dă detalii

Mai mulţi gălăţeni din Ţiglina I, se pare de la blocurile I, reclamă faptul că, începând de noaptea trecută, din jurul orei 00.00, li s-a întrerupt alimentarea cu energie electrică. Am contactat-o telefonic pe purtătoarea de cuvânt a Electrica Galaţi, Anca Petculescu, care ne-a declarat că, într-adevăr, în zonă este o avarie, dar că nu ne poate oferi detalii.

„Vom trimite un comunicat de presă imediat ce ne vom lămuri cu privire la ce se întâmplă în zonă. Nu putem estima la ce oră se va întâmpla acest lucru”, a precizat purtătoarea de cuvânt a Sucursalei de Distribuţie a Energiei Electrice Galaţi.

Vom reveni cu amănunte.

Citit 3347 ori Ultima modificare Vineri, 17 Iunie 2016 16:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.