AJUTĂ un copil să meargă în tabără, trimițând un SMS

AJUTĂ un copil să meargă în tabără, trimițând un SMS
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fundaţia „Inimă de Copil” a lansat, în perioada 1 iulie-31 august, campania de strângere de fonduri prin SMS la numărul 8837 - Ajută un copil să meargă în tabără! Împreună construim amintiri de neuitat!

Unul dintre cele mai dragi programe ale organizaţiei destinate copiilor în dificultate şi tinerilor cu dizabilităţi este cel de tabere organizate anual, din 1997, la mare şi la munte. Taberele sunt destinate copiilor provenind din familii cu dificile probleme materiale, copii cu dizabilităţi şi copii cu rezultate şcolare deosebite din programul „Un sat, un copil!”, toţi fiind dintre copiii susţinuţi în programele Fundaţiei „Inimă de copil”.

Aceşti copii care luptă în fiecare zi pentru a depăşi provocările din viaţa lor, merită să le fie oferită o rază de fericire şi să le fie împlinite visele.

Anul acesta 80 de copii din programele organizaţiei vor merge în tabere la munte, în cinci serii, în perioada 6 iulie - 5 august. Cu ajutorul campaniei de donaţii prin SMS la numărul 8837 (tarif: 2 euro/mesaj) şi al tuturor celor care se alătura cauzei, ei îşi vor construi amintiri la fel ca ceilalţi copii. Bugetul necesar acoperirii costurilor integrale ale programului va fi asigurat cu ajutorul donatorilor individuali ai campaniei SMS şi al sponsorilor.

Programul este un prilej unic de a deschide timp de câte o săptămână universul copiilor către locuri şi activităţi nesperate şi extraordinare: munte, excursii, jocuri, pictură, poveşti şi mâncare extraordinar de bună. Voluntari, personal, sponsori şi donatori fac toate aceste lucruri posibile.

Citit 1680 ori Ultima modificare Miercuri, 06 Iulie 2016 01:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.