Pro Sport nu mai apare duminica, din lipsă de publicitate

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cotidianul Pro Sport nu va mai apărea duminica pe tarabele de ziare, ci doar online, din cauza problemelor de distribuţie şi a lipsei de publicitate, se arată într-un comunicat postat pe site-ul www.prosport.ro.

"Distribuţia este rudimentară, mai ales duminica, atunci când multe chioşcuri sunt închise. Ziarul ajunge greu la cititori şi nu atrage publicitate", se arată în comunicat. Aceste argumente, dar şi "anul de criză" fac ca Prosport să apară duminica numai în varianta online. "Dorinţa de fi permanent în legătură cu cititorii şi mândria nu mai pot anula faptul că economic ziarele de duminică nu-şi mai merită apariţia", se mai arată în comunicat.

ProSport, editat de Publimedia International, a avut vânzări de 36.002 exemplare în ianuarie, 35.715 exemplare în februarie şi 40.868 exemplare în martie, conform Biroului Român de Audit al Tirajelor (BRAT). Principalul concurent, Gazeta Sporturilor, a vândut 58.180 de exemplare în ianuarie, 65.538 exemplare în februarie şi 78.559 exemplare în martie.

Citit 619 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.