Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
1 comentariu

Un tânăr în vârstă de 25 de ani a întrecut măsura cu băutura şi a ajuns în Dunăre. Cel mai probabil, el a vrut să-şi încheie socotelile cu viaţa, dar a fost salvat la timp. Norocul lui a fost că prin zonă trecea o patrulă a Poliţiei Locale, aflată în serviciu de patrulare pe Faleza Inferioară.

"În timp ce se aflau în misiune pe Faleza Inferioară a Dunării, poliţiştii locali au acordat sprijin pentru salvarea unei persoane, cu vârsta de aproximativ 25 de ani, tânăr care, din motive necunoscute, a sărit în apele fluviului şi era la un pas de înec", ne-a explicat Aurelia Matei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi.

Imediat după ce l-au scos din apele fluviului pe tânăr, poliţiştii locali au solicitat ajutorul unui echipaj de ambulanţă.

“Poliţiştii locali au solicitat intervenţia unui echipaj de la Serviciul de Ambulanţă, prin 112, la faţa locului sosind şi reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă”, ne-a mai declarat Aurelia Matei.

Tânărul, care prezenta semne vitale, a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgenţă “Sf. Apostol Andrei”, în vederea acordării asistenţei medicale. După ce i s-au făcut investigaţiile necesare, tânărul a fost transferat la Spitalul de Psihiatrie pentru tratament de specialitate.

Citit 4843 ori Ultima modificare Marți, 23 August 2016 20:02

1 comentariu

  • postat de Martor Miercuri, 24 August 2016 07:34 5.13.162.*** Link la comentariu
    0
    3

    La ora respectiva treceam din intamplare prin zona deoarece imi fac plimbarea obisnuita.am vazut tot si m-a cutremurat curajul acelui politist local de a intra in apa dupa el.cred ca l-a salvat in ultima clipa pt ca era vanat la fata. Respect acelui baiat,bravo. Domnule Comandant al Politiei Locale Galati,avansati acel politist, inaintati-l in grad,merita.

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.