O echipă din Tecuci participă la RALIUL vehiculelor artizanale

O echipă din Tecuci participă la RALIUL vehiculelor artizanale
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

O echipă din Tecuci a fost selectată să participe la cel mai ingenios raliu din ţară. Aceasta a ajuns pe lista de start a evenimentul „Red Bull Soapbox”, considerat „cea mai trăsnită goană pe patru sau pe mai puţine roţi”. Echipa care va reprezenta judeţul Galaţi se numeşte, foarte sugestiv, „Muştarmobilul”.

„Având în vedere că suntem din Tecuci, unde găseşti muştar pe toate drumurile, iar când ne întreabă lumea de unde suntem şi le spunem că din Tecuci, urmează întrebarea: “Îmi aduci şi mie nişte muştar?”, ne-am gândit că asta e cea mai bună idee”, ne-a transmis Andrei Vinca, unul dintre membrii echipei. Alături de el, „Muştarmobilul” va fi propulsat de Bulboacă Mihăiţă, Cernat Alex şi Iordan Florin.

„Red Bull Soaptbox este un bal mascat al curselor auto, spun unii, un Halloween pe roţi, conform altora. Noi spunem că este un Grand Prix unde şoferii amatori se urcă la volanul unor vehicule artizanale, care funcţionează pe bază de curaj, gravitaţie şi un pic de Red Bull. De fapt, cele mai importante unelte din cutia lor sunt creativitatea şi bucuria competiţiei. Şi, bineînţeles, setea de viteză”, transmit organizatorii evenimentului.

Evenimentul unic de racing nemotorizat este o provocare şi pentru şoferii experimentaţi, şi pentru amatorii care sunt în stare să deseneze şi să construiască nişte prototipuri cu roţi şi să concureze contratimp într-o cursă la vale.

Cursa va avea loc pe 3 septembrie, începând cu ora 11,00, în Parcul "Colina" din Cluj-Napoca. La această ediţie sunt 50 de participanţi.

Citit 911 ori Ultima modificare Joi, 01 Septembrie 2016 01:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.