O doctoriţă „insultată grav” de un poliţist

O doctoriţă „insultată grav” de un poliţist
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Dr. Bacalbaşa îi reproşează preşedintelui Chebac că „fetişizează organele” *

Consilierul judeţean Nicolae Bacalbaşa a semnalat ATOP, în şedinţa de marţi a Consiliului Judeţului Galaţi, „un incident grav”, petrecut cu o  noapte înainte la Spitalul clinic de urgenţă „Sfântul Andrei”.

Medicul Bacalbaşa a declarat: „Doamna dr. Bucatanschi a fost grav insultată de un lucrător al Poliţiei. Numele nu-l ştiu – nu s-a prezentat, nu a venit cu niciun act de identitate”. Medicul, care a precizat că apreciază activitatea poliţiştilor gălăţeni, spune că în acest caz omul s-a comportat ca pe vremea terorii comuniste. Semnalmentele celui reclamat: „Era un domn de vârstă tânără în pantaloni scurţi”.

Preşedintele CJ Eugen Chebac l-a temperat pe consilierul indignat, cerându-i să aştepte până la aflarea identităţii, dar şi a ocupaţiei exacte a celui reclamat, pentru „a nu aduce în derizoriu organele de ordine publică” în întregime şi l-a întrebat pe reclamant de unde ştie că era vorba într-adevăr de un poliţist.

Medicul nu a răspuns şi, „cu riscul de a-şi bate un cui în talpă”, i-a replicat preşedintelui că „fetişizează organele”.

Într-adevăr – de unde putea şti medicul că era vorba într-adevăr de un poliţist în pantaloni scurţi, la câţi pantaloni scurţi umblă prin Galaţi? Medicul ne-a relatat însă după şedinţă că omul însoţea o deţinută şi încerca să afle dacă femeia era însărcinată. Nu ştiu dacă şi deţinuta era în ţinută vărgată… lejeră.

Citit 2367 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.