FESTIVALUL de Teatru Independent. Actori din Cluj şi Bucureşti, pe scena gălățeană

FESTIVALUL de Teatru Independent. Actori din Cluj şi Bucureşti, pe scena gălățeană
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

În a doua zi a Festivalului de Teatru Independent „Butterffly Effect ITF”, actorii din Bucureşti şi Cluj vor urca pe scenă pentru publicul gălăţean.

Începând cu ora 18,00, la Teatrul Muzical, Platforma de Teatru Politic 2015 şi Centrul de Teatru Educaţional „Replika” vor juca „Ce-am fi, dac-am şti - Feerie politică protestatară”. Coordonatorii proiectului sunt Ionuţ Sociu şi David Schartz. De la ora 20,00, în Sala Studio de la Teatrul Dramatic, publicul va viziona un spectacol în limba maghiară, susţinut de actori din Cluj - trupa Varoterem Projekt, după cartea „In the Realm of Hungry Ghosts” ("Pe tărâmul fantomelor înfometate") de Mate Gabor. Regia îi aparţine lui Cosmin Matei. Tot marți, 6 august, la ora 22,30, festivalul se va muta în Teatris, unde se va juca piesa „BOX FM”, de Radu Iacoban.

Preţul biletului la un spectacol este de 21,6 lei. Preţul este redus pentru elevi, studenţi pensionari şi grupuri, la 10,8 lei. Abonamentul la toate spectacolele costă 194,4 lei. Biletele se vor pune în vânzare la casieriile Teatrului Muzical şi Teatrului Dramatic, la Teatris şi Ethos.

Citit 1605 ori Ultima modificare Luni, 05 Septembrie 2016 23:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.