VÂNTUL PUTERNIC continuă să doboare COPACI, în Galați

VÂNTUL PUTERNIC continuă să doboare COPACI, în Galați
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Gălăţenii care au crezut că au scăpat de pericolul prăbuşirii copacilor peste maşini după furtuna de duminică noaptea s-au înşelat amarnic, dat fiind că vremea rea a continuat şi luni, dar şi marţi. Astfel, încă un copac pus la pământ de vântul puternic a provocat pagube materiale serioase în zona Spicu, mai exact în spatele blocului M, acolo unde un tei căzut a blocat accesul pe stradă câteva ore bune şi a avariat un autoturism marca Matiz.

"Din păcate, momentan nu putem face decât lucrări de degajare, ceea ce înseamnă că echipa de intervenţie vine la faţa locului, taie trunchiul astfel încât să se poată circula pe porţiunea de drum blocată, urmând ca strângerea resturilor să se facă atunci când vremea o va permite. Îi rugăm, în continuare, pe gălăţeni să ne sesizeze cu privire la astfel de incidente, pentru că avem o echipă în teren, pentru situaţii de urgenţă", ne-a explicat Daniela Stroia, purtătorul de cuvânt al "Gospodărire Urbană".

Pagube serioase în Galați provocate de COPACII CĂZUȚI peste maşini în timpul FURTUNII de duminică spre luni - CLICK AICI PENTRU DETALII

Citit 2508 ori Ultima modificare Marți, 20 Septembrie 2016 19:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.