Ocoliţi străzile în lucru!

Ocoliţi străzile în lucru!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Victorie! Un prim pas (ce-i drept, mic, dar totuşi…) pe calea transparenţei administraţiei locale. După ce timp de mai multe săptămâni am solicitat graficul de lucrări desfăşurate prin programul ISPA, am primit ieri, din partea viceprimarului Nicuşor Ciumacenco, o situaţie a străzilor aflate în lucru.

Nu am primit  graficul de lucrări pentru a vedea stadiul fiecăruia, nu ştim ce fel de lucrări se desfăşoară pe fiecare stradă menţionată.

Cum însă vedem un mic semn de transparenţă din partea Primăriei, nu vom fi mofturoşi şi vom considera că, pentru început, este bine şi aşa. Ceea ce nu înseamnă că nu vom încerca, pe viitor, să obţinem informaţii din ce în ce mai clare,  pentru fericirea miilor de şoferi din Galaţi!  

Vă prezentăm mai jos  străzile care se află în lucru, săptămâna viitoare (27 iulie-3 august), artere pe care este foarte indicat să le ocoliţi. Precizăm că este vorba despre lucrări efectuate de SC Vega.  

În Centru, este bine să ocoliţi străzile Tudor Vladimirescu, Bucovinei şi I.L. Caragiale, Traian (între Ştefan cel Mare şi Venus), Traian (între Rizer şi Basarabiei), Florilor, Parcului, Sulinei, Dochiei, Bravilor şi Bucovinei. Tot în zona Centru  se mai lucrează pe străzile Prelungirea Prutului, Traian, Ana Ipătescu, Mircea Cel Bătrân.

Vega mai anunţă că se lucrează pe strada Aurel Vlaicu şi în Ţiglina I – pe Partizanilor, Regiment 11 Siret.

Se mai lucrează în Fileşti, pe străzile  Ion Ionescu de la Brad, Feroviarilor, Octav Băncilă şi Emil Racoviţă (unde se fac deja probele conductelor), dar şi în Mazepa, pe str. Ciprian Porumbescu. 

Firma turcească Sistem Yapi va efectua lucrări, în perioada 27.07-1.08 în următoarele zone: pe Faleza Superioară (tronsonul cuprins între Navelor şi Domnească), la Elice şi în zona Bisericii Precista, pe strada Portului, în zona staţiei de pompare existentă „13 Iunie” şi la Staţia de Epurare.

Citit 907 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.