ATENȚIE, ȘOFERI! Lucrări în mai multe zone ale Galațiului. Ce STRĂZI trebuie să OCOLIȚI

ATENȚIE, ȘOFERI! Lucrări în mai multe zone ale Galațiului. Ce STRĂZI trebuie să OCOLIȚI
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Programul de reparaţii al serviciului public Ecosal pentru săptămâna aceasta include, pe lângă lucrările obişnuite de frezare, plombare şi asfaltare, şi remedierea unor accidente de teren. Vor fi efectuate reparaţii la carosabilul de pe strada Ionel Fernic, în zona Secţiei 4 Poliţie, dar şi la grădiniţa Pinochio, bl. C20, bl. G şi parcul din Micro 39C. De asemenea, se va lucra la reabilitarea parcării de pe strada 1 Decembrie, zona blocurilor PM1-PM2, PM3-PM4, precum şi la cea din dreptul şcolii generale "Mihai Viteazul". Şi locuitorii de pe strada Neajlov primesc veşti bune, pentru că reparaţiile la trotuarele din acea zonă continuă.

Ecosal va efectua, săptămâna aceasta, şi lucrări în cazul surpărilor de la intersecţia străzii Neajlov cu strada Milcov, dar şi de pe strada Traian Vuia, blocurile Z2 şi Z5.

Reprezentanţii Ecosal au anunţat că au reuşit să încheie lucrările de frezare şi plombare de pe strada Griviţei, dar şi lucrările la accidentele de teren de pe strada Vultur 108, dar şi reparaţiile trotuarului de la intersecţia străzilor Mihai Eminescu şi Carnabel.

... și NU UITAȚI! Trafic rutier îngreunat pentru trei luni - CLICK AICI PENTRU DETALII

Citit 1552 ori Ultima modificare Marți, 27 Septembrie 2016 21:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.