Dat în urmărire prin Interpol | Căutat pentru viol şi crimă, depistat la Oancea
Foto: Foto: Marius Negri

Dat în urmărire prin Interpol | Căutat pentru viol şi crimă, depistat la Oancea
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

 

Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea au depistat şi reţinut un cetăţean moldovean, pe numele căruia era emisă o semnalare de către Biroul Interpol pentru săvârşirea infracţiunilor de viol şi crimă.
Moldoveanul, în vârstă de 37 de ani, era pasager într-un microbuz marca Mercedes, înmatriculat în Bulgaria, care s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea pentru efectuarea formalităţilor de control. „La controlul de frontieră, lucrătorii noştri au constatat că pe numele cetăţeanului moldovean era emisă de către Biroul Interpol o semnalare de punere în aplicare a unui mandat de arestare pentru săvârşirea infracţiunilor de viol şi crimă, pe teritoriul Federaţiei Ruse”, ne-a explicat Ion Irimia, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Galaţi.
Câteva ore mai târziu, persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a I.P.J. Galaţi, în vederea luării măsurilor ce se impun.

Citit 4518 ori Ultima modificare Vineri, 30 Septembrie 2016 17:46

1 comentariu

 • postat de vekfvjdcok;sl
  Duminică, 02 Octombrie 2016 19:50
  5.13.221.***
  mai stati si cu ochii pe politidtii de frontiera care dupa ce termina tura (unii cu tupeu chiar in timpul pregatirii profesionale) trec granita la moldoveni si mai cumpara catevreo 10-20 cartoane de tigari, mai niste alcool ... ca doar se castiga bine din revanzarea lor...
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.