Prefectul de Galaţi a fost pus „pe liber”/ Cine-i va lua locul lui Dorin Otrocol

Prefectul de Galaţi a fost pus „pe liber”/ Cine-i va lua locul lui Dorin Otrocol
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Dorin Otrocol spune adio fotoliului de prefect al judeţului Galaţi, după ce premierul tehnocrat Dacian Cioloş a decis schimbarea sa din funcţie. Hotărârea Executivului, care ne-a fost confirmată, ieri, de către consilierul de stat Anca Păduraru, a fost publicată, în această dimineaţă, în Monitorul Oficial nr. 812 din 14 octombrie.

Dorin Otrocol s-a aflat la cârma Prefecturii, graţie sprijinului PSD, din noiembrie 2013, înlocuindu-l pe Emanoil Cătălin Bocăneanu (susţinut de acelaşi partid), care a fost trimis după gratii de DNA.

Locul lui Otrocol va fi luat de inspectorul guvernamental Gabriel Aurelian Panaitescu, care nu se află la prima experienţă în fruntea instituţiei. Acesta a mai fost prefect de Galaţi în perioada mai 2008 - februarie 2009, cu sprijinul PNL, după demisia lui Mihai Capră. Ulterior, Gabriel Panaitescu a fost subprefect, în perioada 2012-2014, până la numirea lui Răzvan Daniel Olaru în această funcţie de către Guvernul Ponta.

Astăzi, la ora 10.00, în Sala Mare a Prefecturii, se va desfăşura ceremonia de învestire în funcţie a noului prefect, în prezenţa secretarului de stat în MAI Irina Alexe.

Citit 12594 ori Ultima modificare Vineri, 14 Octombrie 2016 11:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.