Prins cu ţigări de CONTRABANDĂ, a încercat să MITUIASCĂ doi poliţişti locali (VIDEO)

Prins cu ţigări de CONTRABANDĂ, a încercat să MITUIASCĂ doi poliţişti locali (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Un gălăţean de 32 de ani este acum anchetat de Direcţia Generală Anticorupţie după ce a încercat să mituiască doi poliţişti locali. Bărbatul, Ş.V., a ajuns la Secţia 4 de Poliţie Locală după ce a încercat să fugă de un echipaj care se afla pe strada Caişilor. Tentativa de fugă a rămas fără succes, el fiind prins de oamenii legii, legitimat şi controlat în bagajul voluminos pe care îl căra.

„La controlul efectuat, asupra celui în cauză au fost găsite un număr de 2.000 ţigarete (100 de pachete), marca Rothmans, de provenienţă Republica Moldova. Persoana în cauză a fost condusă la sediul Secţiei 4 Poliţie Locală, unde au fost întocmite acte procedurale”, ne-a declarat Aurelia Matei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi.

În timp ce poliţiştii locali întocmeau actele procedurale pentru a preda cazul colegilor de la Secţia 4, gălăţeanul a încercat să ofere agenţilor constatatori mită în sumă de 50 euro, pentru a-l lăsa să plece. Oferta a fost refuzată, iar la faţa locului a fost chemat un echipaj al DGA.

„În această situaţie poliţiştii locali au întocmit actele procedurale privind infracţiunea flagrantă de dare de mită, care au fost înaintate lucrătorilor Direcţiei Generale Anticorupţie, împreună cu suma de bani oferită”, a conchis Aurelia Matei.

Astfel, pe lângă dosarul penal pentru contrabandă, gălăţeanul s-a ales cu unul şi pentru dare de mită.

Citit 4449 ori Ultima modificare Miercuri, 02 Noiembrie 2016 04:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.