Ce i-a spus Bănică Jr. unei gălăţence la X Factor: „Alexandra, m-ai surprins de la apariţie la alegerea piesei” (VIDEO)
Foto: Foto: Antena 1

Ce i-a spus Bănică Jr. unei gălăţence la X Factor: „Alexandra, m-ai surprins de la apariţie la alegerea piesei” (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

„Wow!” – „Wow!” – „Wow!”, au sunat, în serie, reacţiile membrilor juriului X Factor, Carla’s Dreams, Delia şi Ştefan Bănică, la apariţia pe scenă a gălăţencei Alexandra Penciu, în vârstă de 21 de ani. Înaltă, frumoasă şi extraordinar de talentată, studentă la Compozitie Jazz-Muzică Pop la Universitatea Națională de Muzică București, pe Alexandra Penciu aţi putut-o vedea şi asculta, în urmă cu câţiva ani, pe când era elevă la Liceul de Artă „Dimitrie Cuclin” din Galaţi, la „Vocea României”.

Cu sinceritate şi umor, gălăţeanca a mărturisit cele două motive pentru care a venit la X Factor: „Am venit să capăt suficientă notorietate ca să îmi fac cunoscute piesele pe care le compun şi să le scot pe piaţă. Am venit special pentru ea (colega de apartament), ca să-l cunoască pe Dani! Pentru ea am spus că mă sacrific, particip, şi merg mai departe ca să-l vadă de cât mai multe ori!”, a explicat Alexandra.

Artista a ales să cânte piesa lui Smiley, „Designed to love you”, dar într-o variantă personală. Prestaţia ei a fost exact aşa cum a preconizat înainte de a urca pe scenă: „nebuno-senzuală”.

„Deci nu am greşit când am spus Alexandra, WOW! Ai cântat foarte bine! Fain! Felicitări! Cu al meu da, ai garanţia că ne mai vedem”, i-a spus Carla’s Dreams.

„Alexandra, m-ai surprins de la apariţie la alegerea piesei! Foarte scurt momentul, şi asta m-a surprins! Eşti specială! Îţi dau un Da”, a mărturisit Ştefan Bănică.

„Mi-ai plăcut! Şi din partea mea ai un Da”, a spus şi Delia.

„Alexandra, din partea mea ai felicitările plus TVA, adică plus un Da”, a spus cu umor Horia Brenciu.

Rămaşi datori cu un pupic

Înainte de a urca pe scenă, Alexandra a spus, încrezătoare, ce-şi doreşte: „Nu mi-e frică de nimeni, dar mi-aş dori foarte mult să îl pup pe Carla’s. Aş vrea să văd cum se simte vopseaua”.

„Te rog, pot să te pup?!”, l-a întrebat Alexandra pe Carla’s, după ce i-a oferit „Da”-ul. Timid, artistul i-a promis un pupic în etapa următoare, dar i-a transmis unul aerian.

Cu un pupic i-a rămas dator şi Dani. Cui? Colegei de cameră a Alexandrei. Deşi făcuse o înţelegere că, dacă Alexandra ia minimum trei Da-uri, o pupă, pe colega de apartament, la final, s-a ruşinat şi a refuzat.

Dar poate se ţin de cuvânt în etapa următoare, unde Alexandra Penciu s-a calificat cu succes. Şi îi puteţi înlesni drumul către gale votând-o.

Citit 8931 ori Ultima modificare Sâmbătă, 12 Noiembrie 2016 13:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.