N-a mai fost DOREL de vină! PANA DE CURENT din Centru, cauzată de o AVARIE subterană

N-a mai fost DOREL de vină! PANA DE CURENT din Centru, cauzată de o AVARIE subterană
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

O pană de curent produsă duminică, 20 noiembrie, la orele prânzului, a lăsat o bună parte din zona centrală a Galaţiului fără energie electrică, timp de mai bine de două ore. Conform unui comunicat al Sucursalei de Distribuţie a Energiei Electrice (SDEE) Galaţi, întreruperea de furnizare a energiei electrice a fost cauzată de o avarie la o linie subterană a companiei.

"Vă informăm că, în cursul zilei de 20 noiembrie 2016, s-a produs o avarie la o linie electrică subterană, în reţeaua de medie tensiune aparţinând SDEE Galaţi. Au fost afectaţi abonaţi din zona centrală a municipiului Galaţi. Avaria s-a declanşat la ora 12,16, iar echipele SDEE Galaţi care s-au deplasat la faţa locului au remediat integral avaria la ora 14,40. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi îi asigurăm pe toţi utilizatorii reţelei de distribuţie că echipele Electrica încearcă să remedieze toate avariile în cel mai scurt timp posibil”, precizează comunicatul citat.

Remarcăm că, în ultima lună, Centrul fusese o zonă oarecum „privilegiată”, fără nicio pană de curent semnificativă, spre deosebire de Ţiglina I şi II, cartiere unde lumina a picat aproape în fiecare zi, aducându-i la disperare pe oameni. În comunicatele precedente, Electrica a dat vina de fiecare dată pe „terţii” care au tăiat din greşeală diverse cabluri subterane, dar fără niciun alt amănunt în plus care să ajute la identificarea „Doreilor” în cauză. De data aceasta, SDEE Galaţi a acceptat că avaria din Centru n-a mai fost provocată de „terţi”.

Citit 1354 ori Ultima modificare Luni, 21 Noiembrie 2016 18:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.