O femeie a fost dată în URMĂRIRE pentru că a încălcat o hotărâre judecătorească

O femeie a fost dată în URMĂRIRE pentru că a încălcat o hotărâre judecătorească
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

O constănţeancă a fost dată în urmărire de poliţie după ce a încercat să dispară cu copilul său, la capătul unui proces de custodie pe care l-a pierdut. Femeia, împreună cu fiica sa de 13 ani, s-a urcat zilele trecute în primul tren şi a ajuns la Galaţi. Nu a reuşit să îşi facă pierdută urma şi a poposit în gară, timp suficient pentru ca poliţiştii de la Transporturi să o repereze şi să stabilească faptul că era urmărită de poliţiştii constănţeni în baza unei alerte care semnala faptul că minora fusese luată forţat de lângă tatăl ei.

"Minora îi fusese încredinţată tatălui prin sentinţă judecătorească, dar mama a refuzat să respecte decizia şi a plecat cu copilul, find dată în urmărire", ne-a confirmat cms. şef Ştefan Constandache - Poliţia Transporturi Galaţi.

Poliţiştii gălăţeni au anunţat autorităţile constănţene, reprezentanţi ai Protecţiei Copilului urmând să preia fetiţa pentru a o înapoia tatălui. Dacă acesta va face plângere, este posibil ca mama să fie trasă la răspundere penală pentru nerespectarea hotărârii judecătoreşti.

Citit 3650 ori Ultima modificare Vineri, 02 Decembrie 2016 13:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.