Dăruieşte şi primeşte!

Dăruieşte şi primeşte!
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

ÎN ACEST WEEKEND, SUPER EVENIMENT PENTRU GĂLĂȚENI

În acest weekend, gălățenii sunt invitați să facă încălzirea pentru sărbătorile de iarnă, să se bucure prin participarea la un altfel de eveniment. Muzică, dans, cadouri, ceai cald, turtă dulce, complimente și multă bună dispoziție, toate acestea sub îndemnul Primește și dăruiește. Vin sărbătorile!

Universitatea ”Danubius” împreună cu grupul ”Galtour- Dunărea” Galați inivită, vineri, 9 decembrie și sâmbătă, 10 decembrie, întreaga comunitate gălățeană la acest eveniment extraordinar care va avea loc la Restaurant Dunărea și pe esplanada Hotelului Dunărea.

Organizatorii vor dărui participanților cărți, felicitări și calendare. Fiecare participant va primi un glob alb pe care va scrie o urare, globul fiind dăruit altui participant și tot așa.

Gălățenii sunt invitați să aducă un cadou (cărți, hăinuțe, jucării, rechizite etc.) care va fi dăruit copiilor Fundației Inimă de copil prezentă la acest eveniment.

De ce un asemenea eveniment? Ne răspunde unul dintre coordonatorii acestui proiect, doamna Lect. univ. dr. Alina Petra MARINESCU – cadru didactic la Facultatea de Comunicare și Relații Internaționale: "Este luna cadourilor, perioada din an în care dorim să oferim cât mai mult și așteptăm, la rândul nostru , daruri. Dar oricât de prețioase ar fi cadourile, nu au valoare dacă nu sunt însoțite de un zâmbet și o stare de spirit bună! Pornind de la această idee, studenții Universității "Danubius", împreună cu partenerul Galtour, și-au propus să organizeze un eveniment altfel, un eveniment bazat pe interacțiunea directă cu întreaga comunitate gălățeană. Astfel, timp de două zile, toți cei care vor trece prin zona hotelului Dunărea vor avea parte de mici atenții, ceai cald, dulciuri, muzică live, dar și de multe momente interactive inedite, minuțios pregătite, despre care nu aș vrea să divulg mai multe pentru a nu strica surpriza".

Citit 2676 ori Ultima modificare Joi, 08 Decembrie 2016 10:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.