Parcarea microbuzelor – la Talcioc!

Parcarea microbuzelor – la Talcioc!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* O propunere care merită măcar discutată *

„M-am luat de maxitaxi-uri, vă spun şi de ce”, a explicat directorul ADP, Eduard Grosu într-o conferinţă de presă: după încheierea programului, şoferii microbuzelor îşi parchează maşina în faţa blocurilor în care locuiesc, luând din spaţiul şi aşa mic pentru parcarea automobilelor. Lucru semnalat de multă vreme şi de cititori ai noştri, nemulţumiţi.

Directorul spune că are şi o soluţie: „Noi avem Talciocul în administrare şi, după cum ştiţi, activitatea la Talcioc se desfăşoară în două zile – sâmbătă şi duminică. Eu consider că aceste maxi-taxi-uri, în afara programului, după anumite tarife şi nu cine ştie ce, să folosească acest spaţiu pentru parcare”. 

Soluţia ar aduce şi bani la ADP şi bugetului local, mai precizează directorul. Grosu s-a angajat să discute cu cei din aparatul Primăriei, pentru a iniţia o hotărâre de Consiliului pe această temă.

Lăudabil că, răspunzând unei nevoi a cetăţenilor de la blocuri (N.A. cele cu maxi-taxi în faţă, nu cele de lângă talcioc), şeful ADP se gândeşte şi cum să aducă fonduri la societatea pe care o conduce.

Mai rămân totuşi neexplicate câteva lucruri. Sâmbăta şi duminica caşcarabetele vor putea adăsta acasă, lăsând Talciocului… ce-i al Talciocului?

Cum vor ajunge şoferii de microbuze acasă la încheierea programului? Dăm şi câteva „soluţii”:

·    Pe jos, contribuind la sănătatea lor după ce au stat o zi cocârjaţi pe volan

·    Cu taxiul, dând un ban şi sectorului respectiv, care n-are nevoie de parking, fiind perpetuum mobile, adică în ture

·    Cu autobuzele Transurb, care să se retragă mai târziu şi să facă „cursă specială”

·    Microbuzele să se retragă mult mai devreme, şoferii lor putând astfel să prindă cursele „de stat”.

Citit 2218 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.