Peste 200 de AMENZI aplicate comercianţilor din depozitele Galgros

Peste 200 de AMENZI aplicate comercianţilor din depozitele Galgros
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Control Activităţi Comerciale şi Evidenţa Populaţiei au efectuat o serie de controale în incinta Depozitelor Galgros, situate pe bulevardul Henri Coandă. În urma acţiunii de verificare, oamenii legii au aplicat 210 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 22.300 de lei. Pe timpul acţiunilor de control, poliţiştii locali au avut în vedere aspecte cu privire la: lipsa Acordului de exercitare a activităţii de comercializare în zone publice; lipsa documentelor de conformitate, respectiv lipsa afişării preţurilor practicate; lipsa afişării datelor de identificare.

„La finalul controlului, poliţiştii locali au aplicat următoarele sancţiuni contravenţionale: 117, toate cu avertisment, pentru lipsa Acordului de exercitare a activităţii de comercializare în zone publice, 70 sancţiuni contravenţionale în valoare de 16.200 de lei, pentru lipsa documentelor care să ateste conformitatea produselor comercializate, precum şi neafişarea preţurilor practicate, 21 sancţiuni contravenţionale în valoare de 4.600 de lei, pentru neafişarea datelor de identificare ale agenţilor economici şi două sancţiuni contravenţionale în valoare de 1.500 lei, pentru adresarea de expresii jignitoare şi refuz de legitimare”, ne-a explicat Aurelia Matei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi.

În unele cazuri, poliţiştii locali au constatat şi mai multe nereguli la o singură societate. A fost cazul unei firme care desfăşura activităţi de comerţ fără să fie autorizată în condiţiile legii şi neavând afişate datele de identificare ale societăţii. Societatea a fost sancţionată contravenţional cu o amendă în valoare de 300 lei.

Citit 1682 ori Ultima modificare Vineri, 10 Februarie 2017 01:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.